Livrarea Comenzilor

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.
In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - vineri pana in ora 16:00, sunt livrate in termen de 24 de ore. Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00, sambata si duminica, se vor livra marti. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.
Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari StarCase, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.
Livrarea produselor asigurata prin firma partenera se efectueaza pana in fata blocului/casei.
Pentru livrarea comenzilor in Bucuresti, cat si pe intreg teritoriul Romaniei, se percepe o taxa de 15 Lei.

Durata de livrare

Pentru produsele care sunt semnalizate in site "Stoc Disponibil", termenul de livrare este de 48 ore lucratoare calculate de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.
Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile, poate fi posibila intarzierea livrarilor catre anumite destinatii.

Returnare produse

Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/200 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. In cazul solicitarii unui produs care este mai scump, cumparatorul va achita diferenta de pret. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata. In toate cazurile returnarii sau inlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre cumparator.
In cazul in care ati primit un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii taxele de transport vor fi suportate de vanzator. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce cumparatorul a returnat produsul cumparat initial. Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur si in urmatoarele conditii:

- produsele trebuie returnate sigilate;
- starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu prezinte urme de uzura sau consum;
produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre vanzator.

In caz contrar, vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate. Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

Pentru a confirma returnarea unui produs va rugam sunati la numarul de telefon 0741 738 108.